Leo Vierelä Ei se ota jos ei annakaan.

Kaikki blogit puheenaiheesta Hyvää Joulua

Eräs joulukuusenhakureissu

Nyt kun tässä lähestytään tuota "joulun huipennusta", minulla muistui mieleeni eräs tavallista hankalampi kuusenhakureissu lapsuudesta.

Olin siinä ehkä 11- vuotias ja veljeni Kari paria vuotta minua nuorempi. Sinä kesänä oltiin käyty marjareissulla uimavaaran kautta luolakummun seudulla jonne on matkaa kylästämme reilusti yli kolme kilometriä. Olin jo kolme vuotta hankkinut perheemme joulukuuset Uimaniemen yhteismetsistä ja tälläkin marjareisulla haukankatseeni löysi todella hienon kuusen joulua varten kuten aina näillä retkillämme. Painoin paikan tarkasti mieleeni.

Kaunein joululauluni

Hyvää Joulua!

Tässä kauneimmat joululauluni, siis joita on tietysti paljon.

Rauhallista joulua, hyvää joulumieltä ja mukavaa ensivuotta teille kaikille.

 

Joulusatu

Olipa kerran pieni ihminen. Hänestä tuli sittemmin ristiinnaulittu. Silloin ei kristinuskoa vielä ymmärretty. Nythän se ymmärretään niin, että muslimit hirteen ja hindut hiiteen. Meillä on omat käsityksemme uskonnoista ja oma uskonto ikään kuin pakottaa todistamaan toiset uskovaiset maan rakoon.

Jokainen vastasyntynyt on nykyisin vain yksi seitsemäsmiljardisosa tätä suurta yhteiskuntaa. Yhteiskuntaa joka on vetänyt erillaisia rajoja itselleen. On Tellus, mutta on myös takahikiä.

Juullimi Ukiortaassamilu Pilluaritsi

Juullimi Ukiortaassamilu Pilluaritsi

Eli Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta vuotta grönlanniksi.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä