Leo Vierelä Ei se ota jos ei annakaan.

Postinkulku nykysuomessa

Viimein paloi käämit tuon postinkulun toimimattomuuteen. Kun jälleen kerran kärsin taloudellista vahinkoa siitä että ensimmäinen lasku ei ollut minua saavuttanut ollenkaan, mutta karhukirje viiden euron reklamaatioineen kyllä tuli perille, mutta sekin toivottoman myöhässä.- eli eräpäivä sillekin oli jo huomenna. 
Niinpä sitten päätin antaa Reklamaationi suoraan Postin asiakaspalveluun.  Koska pelkään että se ei siellä tavoita niitä ihmisiä keille tuon tarkoitin, ajattelin kopioida sen myös tänne.  Onko tällaista monikin täällä kokenut?  Olin todella vihainen kun tuon kirjoitin.     


"Postille
Aikani olen kärvistellyt ja koettanut ymmärtää, mutta nyt tuli mitta täyteen.

Tuo teidän postinkanto on todella surkeassa jamassa!

Sain eilen karhukirjeen LapinKansalta jossa oli jo 5- euron perimiskuluja. Kaiken lisäksi laskun eräpäivä oli jo tänään! Siinä oli vielä maininta että jos missaan tuonkin eräpäivän, tulee minulle lisäkuluja. !? Ilmeisesti tämäkin lasku oli seikkaillut jossakin useamman vuorokauden ajan.

Kaiken huippuna kuitenkin on että alkuperäistä lehtilaskua en ole saanut ikikuuna päivänä.

Hätäännyin soittamaankin LapinKansan laskutukseen asian vuoksi ja siellä tämä asia oli heille tuttua jo entuudestaan. Samanlaisia tapauksia oli heille ilmoitettu jo kymmeniä ellei ehkä jopa satoja.

Vetääkö tässä joku välistä!? Vai onko taas joku taho huomannut markkinaraon ja ryhtynyt ansaitsemaan noita 5-eurosia? Vai oletteko te siellä postissa vain yksinkertaisesti menneet niin saamattomiksi ja laiskoiksi. Mainostaa te kyllä osaatte mutta tosipuheissa ne ovat täysin kateettomia mainoksia.

Hävetkää P*****e!"


 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän ArtoHeinonen kuva
Arto Heinonen

Oletko tietoinen, että postinjakelua suorittaa moni muukin operaattori eikä yksin Posti? Tarkoitan, että vielä aika moni kuvittelee, että vain Posti toimittaisi juuri esim. laskut. En tiedä mikä siellä Rovaniemellä on tilanne, mutta isoissa kaupungeissa toimijoita on useita, ja luulisi Lapin Kansan laskutuksessa tiedettävän operaattori.

Eipä silti, kyllä Postin jakelussakin virheitä tapahtuu. Yksi syy on koulutuksen ja perehdyttämisen kustannuksissa tapahtuva säästäminen. Useasti jakelun suorittavat opiskelijat keikkatyönä ja perehdytys on sitäsuntätä!

Käyttäjän leksavie kuva
Leo Vierelä

Kyseiset laskut kyllä on lähetetty postin vietäväksi.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Minulle tapahtui sama Pirkanmaalla, ei tullut laskua vaan perintäkirje. Lähes kaikki laskuni tulevat e-laskuina, mutta kaikki eivät tätä nähtävästi vielä hallitse.

Käyttäjän leksavie kuva
Leo Vierelä

Olen nyt itsekin kääntänyt nuo laskut tulemaan e-laksuina jatkossa.
Nyt vain mietityttää tuleva joulu. ;)

Käyttäjän TimoAnttila kuva
Timo Anttila

Hyvä Leo Vierelä,

Posti ei jaa Lapin Kansan laskuja alueellanne, vaan niitä jakaa toinen jakeluyhtiö.

Postin sivuilta löydät tietoa, miten tunnistat lähetyksen jakaneen jakeluyhtiön. https://www.posti.com/media/mediauutiset/2018/nain...

Parhain terveisin,

Timo Anttila
Posti

Käyttäjän leksavie kuva
Leo Vierelä

Asia selvisi minullekin hetki sitten. Tuntuikin aika karulta ja jopa turvattomalta että onko juuri postikin mennyt noin välinpitämättömäksi.
Pyydän Postilta anteeksi noita vääriä arvelujani ja niin'ikään vääriä johtopäätöksiäni!
Varsinaista jakeluongelmaa tämä ei valitettavasti kuitenkaan poista. Ehkä noita postien jakajia on jo liian paljon. Ehkä ne kaikki pitäisi olla sitten oikeasti Postin duunia niinkuin ennenkin..

Toimituksen poiminnat