Leo Vierelä Ei se ota jos ei annakaan.

Taannoinen hintakilpailujulistus toteutettiinko "temppuja" käyttäen?

Kauppaketjut lupaustensa mukaan tavallaan pudottelivatkin ruokakorin hintaa mainostaen shokkialennuksia "sisäänheittäjänä".

No minusta kyllä on näyttänyt käytännössä että tuo ruokakori saatiin halvemmaksi, mutta samalla pienenivät pakkaukset, paino, määrä ja olenpa huomannut että osissa tuotteista samalla huononi jopa laatukin!
Ostin muun muassa erään ketjun kovasti mainostamaa todella halpaa jauhelihaa joka ei edes lopulta maistunut jauhelihalle. Kaiken lisäksi se 200 g määrä kutistui vielä pannulla pienen- pieneksi nyssäkäksi.
 
Jos näissä kaupoissa ei aikaisemminkaan ole kilpailtu niiden miljoonien valmiiksi pakattujen juustolaatujen maulla, ei tuo asia ainakaan korjaantunut huolimatta juustojen hinnan alennuksista. Edelleenkin juuston oston jälkeen kokee saman tutuksi tulleen pettymyksen, mauton, hajuton ja tylsän mitäänsanomaton leivän päällinen. Juustojen kilpailuvalttina edelleenkin näyttää olevan prosentit,- ei missään nimessä maku, oli sitten kysymyksessä hintakilpailu tai ei.
En tiedä alanko jo muuttua hiukan vainoharhaiseksi, mutta olin havaitsevinani että ne kauppaketjujen omat tuoremehutkin jostain kumman syystä ovat muuttuneet sitä miedommiksi mitä halvempia ne ovat.

Niin vain se hokema ”halvalla ei voi saada hyvää” näyttää pitävän paikkansa ja nyt se jopa korostuu tuon hintakilpailun ansiosta….minun mielestäni. 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän seppaeo kuva
Oskari Seppänen

Yhteenkään kokolihatuotteeseen ei näytä ale siirtyvän...

Ei kyllä ihme, kun pääasiassa haen lihani kauppahallista, eikä minkään salaseuran korttiakaan ole.

Käyttäjän leksavie kuva
Leo Vierelä

Totta, sitä minä pidän kummana asiana. Sellainen ale jos mikä täyttäisi kaupan uusistakin asiakkaista.
Toinen asia mikä minua kummastuttaa että suomalaisten perusraaka-aine maito joissakin kaupoissa ei halpene ollenkaan. Minunkin lähikaupassa maitojen hinnat ovat jo alkujaankin olleet todella korkeat kun litrahinta hipoo kahta markkaa vieläkin. Kun maidon hinta on noin korkea, asiakas tekee omia johtopäätöksiään ja päättelee että muutkin elintarvikkeet varmaan ovat kalliimpia. Siksi itsekin pidän lähikauppaani ns hätävarakauppana josta käyn hakemassa esimerkiksi viikonlopun ostoksista unohtamani tavarat kuten tupakat yms.

Hannu Rytilä

Tänään sai Hyrylän K-marketista Valion voita 0,99 €/500g.

Kyllä se on oikeasti halpaa. Kannattaa seurata tarjouksia.

Toimituksen poiminnat